Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gamescom Açılış Gecesi Canlı gösterisi nasıl izlenir
Yorumları: 1,478
Konuları: 1,478
Kayıt Tarihi: 07-12-2019
Rep Puanı: 2
#1

Dünyanın en büyük oyun kongresi olan Gamescom'un açılış konuşması 27 Ağustos bugün gerçekleşiyor. Ancak tutkulu hayranlar ve medyanın etkinlikte yüz yüze dolaşması yerine, bunların hepsi koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşiyor. Ayarlamak istiyorsanız, ihtiyacınız olan tüm bilgileri aşağıda sağladık. Oyun haberleri 30 Ağustos Pazar günü etkinlik sona erene kadar yağmaya devam edecek.

Gamescom'dan her zaman pek çok büyük haber gelir, bu nedenle PC, Nintendo Switch, PS5 ve Xbox Series X'e gelen en son oyunlar hakkında bilgi almak istiyorsanız dikkat etmeye değer. yanı sıra PS4 ve Xbox One. Beklenecek şeylerin küçük bir örneği Star Wars: Squadron, Fall Guys'ı içeriyor, ancak elbette çok daha fazlası olacak. İşte nerede olursanız olun Gamescom etkinliğiyle birlikte takip etmek için bilmeniz gereken her şey.

Gamescom'u nasıl izlerim?

Geoff Keighley'in YouTube'daki The Game Awards kanalı açılıyor 27 Ağustos 14:00 ET / 11:00 PT / 20:00 CEST'de yarım saat önce başlayan bir ön gösteri ile. Video oyunlarının dünya prömiyeri ile dolu olacağını söylediği ana etkinliğe öncülük edecek. Etkinlik YouTube'da yayınlanacak ve videoyu buradan izleyebilirsiniz (ayrıca yukarıya yerleştirilmiştir).

Ek olarak, Twitch, Twitter ve Facebook'ta yayınlanacak.

IGN Gamescom'un ilk günündeki video içeriklerinin geri kalanını halledecek, gösterinin ardından 4 PM ET / 1PM PT / 10PM CEST'de başlayan açılış gecesi açılacak, ardından gösteriden 19: 00'a kadar gelişmelerle devam edecek. YouTube bağlantısına buradan göz atabilirsiniz.

IGN, etkinliği her biri 12: 00-09: 00 PT / 18: 00 CEST itibarıyla başlayarak YouTube'da etkinliğin ikinci, üçüncü ve son dördüncü günü için dağıtacaktır. . Bu videolar için zaten bağlantılar oluşturdu, böylece onları yer imlerine eklemek veya başlamak üzereyken her biri için bir hatırlatıcı ayarlamak için şimdi tıklayabilirsiniz.

Her Gamescom vitrini ne zaman başlıyor?

Gamescom, her gün tüm haberlerin ne zaman başladığını gösteren kullanışlı bir güzergah hazırladı. Resim aynı zamanda kongrenin genellikle düzenlendiği Almanya'da haberin ne zaman başlayacağını da içeriyor. Bu programın ET zamanlamasına dayalı olduğunu unutmayın.

EST zamanlamasında Gamescom etkinlik programı ET'deki zamanlama. Gamescom diğer saat dilimlerinde daha fazla programa ev sahipliği yapıyor. Gamescom

İlgili

Yaz oyun festivali: bu yazın dijital oyun etkinliklerini nasıl izleyebilirsiniz

Satın Al
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  xCloud, gelecekte nasıl oyun oynayabileceğimize dair bitmemiş ama ilham verici bir bakış sercantelli 0 447 15-11-2020, Saat: 23:11
Son Yorum: sercantelli
  Microsoft, Gears Tactics'i Xbox Series X ve S'ye nasıl getirdi? sercantelli 0 379 15-11-2020, Saat: 22:43
Son Yorum: sercantelli
  Microsoft, canlı özel veri türleriyle Excel'i elden geçiriyor enis 0 478 15-11-2020, Saat: 22:41
Son Yorum: enis
  Eski bir Windows dizüstü bilgisayarı Linux'a nasıl geçirilir berhank 0 384 15-11-2020, Saat: 22:39
Son Yorum: berhank
  PS5 ’in DualSense denetleyicisi Fortnite ve NBA 2K21 gibi oyunları nasıl daha iyi hale getirir? social 0 934 14-11-2020, Saat: 23:20
Son Yorum: social

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi