Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android'de konum paylaşımı nasıl etkinleştirilir ve devre dışı bırakılır
Yorumları: 769
Konuları: 770
Kayıt Tarihi: 29-12-2019
Rep Puanı: 2
#1

Konumunuzu başka birine ifşa etmek bir gizlilik ihlali olabilir veya yararlı olabilir. Bir arkadaşınızın yolda olduğunuzu bildiğinden veya eşinizin trafiğe takıldığınızı bildiğinden emin olmak istiyorsanız (ve araba sürerken onları aramak istemiyorsanız), o zaman aktif bir konum izleyici gerçekten yardımcı olabilir. Bu makalede, bir Android telefonda konum izlemeyi nasıl ayarlayacağımızı inceleyeceğiz. Bu, Android 10 çalıştıran bir Pixel telefon kullanıyor; kilometreniz üreticiye bağlı olarak değişebilir. Ve dikkat edilmesi gereken bir şey var: Başkalarına konumunuzu izleme izni verebilecek tek kişi sizsiniz ve istediğiniz zaman bunu iptal edebilirsiniz. Google Haritalar'ı Açın Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun. "Konum paylaşma" ya gidin ve "yeni paylaşım" a dokunun Artık konumunuzu kiminle paylaşacağınızı ve ne kadar süre paylaşacağınızı seçebilirsiniz. Ön seçim "Bir saat içindir", ancak zamanlamayı ayarlamak için artı / eksi tuşlarına dokunabilirsiniz. Kişinin konumunuza sınırsız erişiminin olmasını istiyorsanız, "Bunu kapatana kadar" seçeneğini seçin. Ardından, en sevdiğiniz ve / veya en çok kullandığınız kişiler için simgeler sunulacak. Erişim vermek istediğiniz kişi orada değilse, tüm kişilerinize erişmek için sola kaydırın ve "Daha Fazla" etiketli üç noktaya dokunun.Konumunuzu paylaşmak istediğiniz kişiyi seçin. Konumunuzu paylaşmak istediğiniz kişiyi seçin. Paylaşımda bulunduğunuz kişi artık "Konum paylaşımı" ekranının altında listelenecektir. Artık konumunuza erişimleri olduğu konusunda bilgilendirilecekler. Konumunuzu paylaşmayı durdurmak için, "Konum paylaşımı" sayfasına gidin, kişinin adına ve "Durdur" düğmesine dokunun. Bu arada aynı sayfada, konumunuzu paylaştığınız kişinin sırayla sizinle konumunu paylaşmasını da isteyebilirsiniz. Konumunuzu kimlerin görebileceği size bildirilecektir. Konumunuzu kimlerin görebileceği size bildirilecektir. Konum paylaşımını durdurmak için ada dokunun. Konum paylaşımını durdurmak için ada dokunun.Bu, tekrar paylaşmak isteyebileceğiniz ihtimaldir; tüm süreci tekrar yapmanız gerekmeyecek - sadece adına dokunun ve mavi renkli "Konumu ile paylaş" düğmesini seçin. Onlarla bir daha paylaşmak istemeyeceğinizi düşünüyorsanız ve adlarını kaldırmak istiyorsanız listenin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunun ve "Listeden kaldır" ı seçin. Konumunuzu kişinizle yeniden paylaşmak çok kolay. Konumunuzu kişinizle yeniden paylaşmak çok kolay. Ayrıca bu adı paylaşım listenizden de kaldırabilirsiniz. Bu adı paylaşım listenizden de kaldırabilirsiniz. İlgili Android 101: Konum izleme nasıl durdurulur .
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DuckDuckGo, Bing'e yenildikten sonra Google'ın Android arama motoru açık artırmasını "temelde kusurlu" olarak nitelendir LazyMt 0 452 15-11-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: LazyMt
  Microsoft Outlook dünya çapında kullanım dışı social 0 460 15-11-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: social
  xCloud, gelecekte nasıl oyun oynayabileceğimize dair bitmemiş ama ilham verici bir bakış sercantelli 0 447 15-11-2020, Saat: 23:11
Son Yorum: sercantelli
  Microsoft, Gears Tactics'i Xbox Series X ve S'ye nasıl getirdi? sercantelli 0 379 15-11-2020, Saat: 22:43
Son Yorum: sercantelli
  Eski bir Windows dizüstü bilgisayarı Linux'a nasıl geçirilir berhank 0 384 15-11-2020, Saat: 22:39
Son Yorum: berhank

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi